حذف پروفایل شبکه وای ـ فای در ویندوز 8.1 - آکا



,شبکه وای فای, حذف پروفایل شبکه وای فای در ویندوز, ترفندهای کامپیوتری,ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار

پاکسازی رمزهای ذخیره شده وای فای

یکی از امکانات بسیار خوب سیستم عامل ویندوز، به خاطر سپردن اطلاعات مربوط به اتصالات شبکه بخصوص اتصالات بی سیم است. به کمک این قابلیت شما فقط یک بار رمز شبکه وایرلس خود را در ویندوز وارد کرده و در اتصالات بعدی بدون نیاز به وارد کردن رمزعبور، به شبکه موردنظر متصل می شوید.

این قابلیت برای همه کاربران مفید است، اما گاهی ممکن است به دلایل متعدد، نیازمند پاکسازی رمزهای ذخیره شده اتصالات شبکه در ویندوز باشید. به عنوان مثال چنانچه رمز شبکه وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده قبلی تلاش می کند به شبکه موردنظر متصل شود و به دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی گیرد.

در این شرایط مجبورید پروفایل ذخیره شده از شبکه را حذف کنید تا بتوانید دوباره برای وارد کردن رمز و ذخیره اطلاعات جدید اقدام کنید.در ویندوز 7 انجام این کار با ورود به Network & Sharing Center امکان پذیر است، اما کاربران ویندوز 8 و ویندوز 8.1 برای انجام این کار با مشکلاتی مواجه هستند. اگر شما نیز کاربر این نسخه از سیستم عامل ویندوز هستید، می توانید با استفاده از روش زیر برای حذف پروفایل شبکه در ویندوز 8 و 8.1 اقدام کنید:

ویندوز 8
1 ـ ابتدا روی آیکون شبکه از پایین سمت راست نوار وظیفه (کنار ساعت ویندوز) کلیک کنید تا فهرست شبکه های وایرلس در اختیار شما قرار گیرد.

2 ـ روی نام شبکه موردنظر کلیک راست یا کلیک چپ ماوس را فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا منویی نمایش داده شود.

3 ـ از منوی به نمایش درآمده گزینه Forget this network را کلیک کنید.

,شبکه وای فای, حذف پروفایل شبکه وای فای در ویندوز, ترفندهای کامپیوتری,ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار

ترفندهای ویندوز 8.1

ویندوز 8.1
در برخی نسخه های ویندوز 8.1 (با توجه به استفاده از به روزرسانی های ارائه شده) امکان استفاده از کلیک راست روی نام شبکه یا دسترسی به منوی موردنظر با نگه داشتن ماوس وجود ندارد. در این نسخه ها می توانید از روش های دیگری کمک بگیرید که شما را با آنها آشنا می کنیم:

روش اول
1ـ روی آیکون شبکه کنار ساعت ویندوز کلیک و از فهرست شبکه های موجود، شبکه موردنظر را انتخاب کرده و گزینه Connect را فشار دهید.

2 ـ همان طور که انتظار می رود عملیات اتصال با شکست مواجه می شود، اما در پنجره نمایش شکست در اتصال، گزینه Forget network نیز به چشم می خورد. با کلیک روی این گزینه می توانید پروفایل موردنظر را حذف کنید.

روش دوم
1 ـ نشانگر ماوس خود را به بالا یا پایین سمت راست صفحه نمایش برده و کمی صبر کنید تا نوار Charm نمایش داده شود.

2ـ ابتدا گزینه Settings و در ادامه Change PC settings را کلیک کنید.

3ـ در نوار تنظیمات سیستم، روی Network کلیک کرده و پس از مراجعه به بخشConnections، در سمت راست گزینه Wi-Fi را پیدا و روی لینک Manage known networks کلیک کنید.

4 ـ فهرستی از پروفایل های ذخیره شده در ویندوز برای شما به نمایش درمی آید که می توانید با کلیک روی هرکدام از آنها و انتخاب گزینه Forget، پروفایل ذخیره شده را حذف کنید.

منبع:jamejamonline.ir

اخبار اکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات