اپلیکیشن Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می دهد -

در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد اپلیکیشن Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می دهد ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته از سایت ترفند آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید

آکایران :/section>

گوگل چندی پیش اپلیکیشن Photos را معرفی کرد که قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد؛ اما نکته ای که در خصوص این اپلیکیشن وجود دارد، ادامه ی جمع آوری و آپلود تصاویر توسط این سرویس حتی پس از پاک کردن اپلیکیشن Photos است.

بنا به گزارش آکاایران : در صورتی که پس از عرضه ی اپلیکیشن Photos گوگل از آن استفاده کرده و سپس این اپلیکیشن را از گوشی هوشمند یا تبلت اندرویدی خود پاک کرده اید، باید بدانید که این سرویس همچنان به جمع آوری و آپلود تصاویر روی گجت اندرویدی تان ادامه می دهد. برای غیرفعال کردن این قابلیت باید به تنظیمات گوگل رفته و گزینه ی Photo Backup را غیرفعال کنید. دیوید آرنوت که یکی از نویسندگان Nashville Business Journal است، با وجود اینکه اپلیکیشن مورد نظر را از روی گوشی هوشمند خود پاک کرده، همچنان تصاویر خانوادگی خود را در Google Photos بصورت آنلاین مشاهده کرده است.

برای غیرفعال کردن این ویژگی در اپلیکیشن Photos گوگل، علاوه بر غیرفعال کردن این قابلیت در تنظیمات خود اپلیکیشن، باید به سراغ تنظیمات اصلی گوگل در سیستم عامل اندروید رفته و در این تنظیمات نیز گزینه ی مورد نظر را غیرفعال کرد. برای انجام این کار باید در تنظیمات گوگل، گزینه ی Google Photo Backup را خاموش کنید.

در ابتدای عرضه ی این سرویس بسیاری از کاربران از ترس افشای تصاویر خود، استفاده از آن را کنار گذاشتند. اما آرانید کریشناسوامی، سرپرست مهندسی اپلیکیشن Photos با اطمینان از نبود مشکل امنیتی در این سرویس سخن گفته است. با این وجود آپلود تصاویر توسط اپلیکیشنی که به ظاهر از روی گوشی هوشمند یا تبلت پاک شده، اعتماد بسیاری از کاربران را از بین می برد.

حسین خلیلی صفا

منبع :

اپلیکیشن Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می دهد

اپلیکیشن Google Photos پس از حذف نیز به آپلود تصاویر ادامه می دهد گردآوری توسط بخش ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار سایت آکاایران

اخبار اکاایران

تبلیغات