قابلیت چت خصوصی به نسخه بتای پیام رسان BBM تحت iOS اضافه می شود -

/section>

با استفاده از قابلیت چت خصوصی در نرم افزار پیام رسان بلک بری موسوم به BBM به کاربر اجازه می دهد بدون دغدغه و نگرانی از چشم های کنجکاو دیگران به گفتگو با دوستان خود بپردازند.

با استفاده از این قابلیت تمامی اطلاعات مربوط به مخاطب مخفی بوده و حتی اعلان پیام های جدید نیز به صورت کاملا جدا از اعلان عادی پیام ها صورت می گیرد.

با استفاده از قابلیت چت خصوصی هنگامی که طرفین گفتگوی خود را به اتمام رسانده یا اتاق گفتگو برای مدتی بدون استفاده باقی مانده باشد، تمامی گفتگو های طرفین به صورت خودکار حذف می شود. برای استفاده از چت خصوصی در اپلیکیشن BBM هنگامی که در حال چت کردن با یکی از مخاطبین خود هستید کافی است بر روی آیکون موجود در گوشه بالا سمت راست تپ کنید.

کمپانی بلک بری این ویژگی جدید را تحت مجموعه ای به نام حریم خصوصی و کنترل معرفی کرده است. در این مجموعه می توانید از ویژگی های دیگری نظیر ایجاد گفتگوهای زمان دار و همچنین حذف پیام های پیشین استفاده کنید.

پیام های زمان دار به شما اجازه می دهند برای پیام های ارسال شده از سوی خود زمان تعیین کنید. این قابلیت درست شبیه آن چیزی است که اپلیکیشن های اسنپ چت و تلگرام مدت ها است از آن استفاده می کنند. به عنوان مثال زمانی که شما تعیین می کنید مدت زمان نمایش یک پیام 20 ثانیه باشد، پس از سپری شدن این زمان حتی اگر طرف مقابل فرصت مطالعه پیدا نکرده باشد، پیام به صورت خودکار حذف می شود.

قابلیت جدید دیگر BBM قابلیت بازگرداندن پیام پیش از خوانده شدن توسط فرد مقابل است. با استفاده از این ویژگی چنانچه متنی را برای دوست خود ارسال کنید و بلافاصله متوجه شوید که پیام شما مناسب نبوده می توانید  بدون دغدغه پیش از آنکه متن شما مطالعه شود آن را پس بگیرید و حذف کنید.

در حال حاضر ویژگی های مذکور صرفا در نسخه جدید و بتای BBM تحت سیستم عامل iOS قرار دارند و قابلیت نصب این نسخه و استفاده از ویژگی های جدید آن صرفا از طریق دریافت دعوت نامه از دوستان میسر است. چنانچه نسخه نصب شده بر روی دستگاه شما 290.100.0.14 است بدان معنی خواهد بود که می توانید از تمامی ویژگی های مورد اشاره در این مقاله استفاده کنید.

آرش شیرخورشیدی

منبع : zoomit.ir

اخبار اکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات