بازگردانی ایمیل ارسال شده - آکا



,یاهو ایمیل, یاهو, ارسال ایمیل,ترفند نرم افزار

زمان هیچ‌گاه به عقب بازنخواهد گشت. این جمله زمانی کاملا درک می‌شود که کاری انجام شده باشد که نباید انجام می‌شد! به‌عنوان مثال فرض کنید در یک ایمیل تا توانسته‌اید پشت سر یکی از دوستانتان غیبت کرده‌اید و قصد داشتید این ایمیل را برای یکی دیگر از دوستانتان ارسال کنید، اما به اشتباه ایمیل را به همان دوستی ارسال می‌کنید که در متن ایمیل دوستی را در حقش تمام کرده‌اید!

شاید مواردی از این قبیل برای خیلی از شماها پیش آمده باشد. در چنین مواقعی هیچ راه چاره‌ای وجود ندارد جز این که خودتان را به بی‌خیالی بزنید یا با کلی شرمندگی (که مطمئنا نتیجه نخواهد داد) از طرف مقابل معذرت بخواهید! البته این مثال را فقط جهت نشان دادن حساسیت موضوع بیان کردیم، اما موارد مشابهی همچون ارسال ایمیل یک شرکت به شرکت دیگر، ارسال نامه محرمانه به مخاطبان متفرقه و... برخی دیگر از این موارد هستند. سرویس‌های ایمیل همچون یاهو، هات‌میل و... پس از ارسال ایمیل هیچ گزینه‌ای را برای جلوگیری از ارسال به‌عنوان فرصتی دوباره برای تصمیم‌گیری در اختیار شما قرار نمی‌دهند و به‌محض دریافت دستور ارسال از طرف شما، ایمیل را ارسال می‌کنند، اما کاربران جی‌میل می‌توانند با فعال‌سازی قابلیت Undo مدت زمان کوتاهی را برای تصمیم‌گیری مجدد و انصراف از ارسال ایمیل در اختیار بگیرند. چنانچه می‌خواهید این قابلیت را به جی‌میل خود اضافه کنید و این فرصت را داشته باشید تا ارسال ایمیل‌های اشتباهی را لغو کنید، ‌باید به روش زیر عمل کنید:

1- ابتدا وارد محیط کاربری خود در جی‌میل شوید. (www.gmail.com)

2- از بخش بالا- سمت راست روی آیکونی که به شکل چرخ‌دنده است کلیک کرده و از منوی به‌نمایش درآمده روی گزینه Mail Settings کلیک کنید.

3- به تب Labs مراجعه کنید.

4- از میان امکانات موجود، قابلیت Undo Send را پیدا کرده و روی گزینه Enable در مقابل آن کلیک کنید.

5- با انتخاب گزینه Save Changes تغییرات را ذخیره کنید.

6- اکنون قابلیت انصراف از ارسال ایمیل برای شما فعال شده است، اما برای مشخص کردن فرصت اختصاص یافته جهت انصراف باید مراحل زیر را ادامه دهید.

7- مجددا به بخش Mail Settings مراجعه کنید.

8- تب General را انتخاب کرده و در بخش Undo Send، یکی از زمان‌های 30، 20، 10، 5 ثانیه را به‌دلخواه خود انتخاب کنید.

9- از این پس هرگاه ایمیلی را ارسال کنید در کنار نمایش پیام ارسال موفقیت‌آمیز ایمیل یک گزینه با عنوان Undo نیز تا مدت زمان مشخص شده در مرحله 8 را مشاهده می‌کنید که با کلیک روی آن عملیات ارسال ایمیل لغو می‌شود.


  • اشتراک
  • گزارش تخلف
  • 0 محبوب

اخبار اکاایران