حذف بدون بازگشت در هات‌میل - آکا

در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد حذف بدون بازگشت در هات‌میل ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته از سایت ترفند آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید



حذف بدون بازگشت در هات‌میل
,نرم‌افزار, بازیابی اطلاعات, هک ایمیل,ترفند نرم افزار

همان‌طور که می‌دانید، نرم‌افزارهای مختلفی برای بازیابی اطلاعات از دست رفته از روی هارد‌دیسک رایانه و کارت‌های حافظه وجود دارد. با توجه به محبوبیت این نرم‌افزارها و کاربرد زیاد آنها برای بسیاری از کاربران، سرویس ایمیل هات‌میل نیز این امکان را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد تا چنانچه ایمیلی به‌طور اتفاقی یا به هر دلیل دیگر توسط کاربران حذف شد، امکان بازیابی آن وجود داشته باشد. به کمک این قابلیت می‌توانید براحتی و با یک کلیک، ایمیل‌های از دست رفته خود را بازیابی کنید!

قابلیت فوق برای بسیاری از کاربران مفید است اما وقتی سرویس پست الکترونیک یک کاربر هک شود یا رمزعبور آن در اختیار افراد غیرمجاز قرار گیرد، ممکن است بازیابی این ایمیل‌ها کمی دردسرساز شود؛ چرا که ممکن است ایمیل‌هایی که بازیابی می‌شود، اطلاعات مهم و محرمانه‌ای را در خود جای داده باشد. اگر می‌خواهید از بروز این مشکل پیشگیری کنید و استفاده از قابلیت بازیابی ایمیل‌های حذف شده را غیرفعال کنید تا ایمیل‌هایتان پس از حذف برای همیشه از روی سرویس پست الکترونیک شما حذف شود، باید به روش زیر عمل کنید:

1- به محیط کاربری خود در سرویس هات‌میل (Hotmail) وارد شوید.

2- به‌طور پیشفرض پس از ورود، به صفحه Windows live منتقل خواهید شد. در این صفحه باید از منوهای بالا، گزینه Hotmail را برای ورود به صندوق پستی خود انتخاب کنید.

3- از بخش بالا- سمت راست صفحه روی گزینه Options کلیک کرده وMore options را انتخاب کنید.

4- در صفحـــــه تنظیمات، بخش Customizing Hotmail را پیدا کرده و روی گزینه Advanced privacy settings کلیک کنید.

5- در صفحه جدید، بخشی با عنوان Deleted messages مشاهده خواهید کرد که به‌طور پیش‌فرض در این بخش گزینه Let me recover deleted messages فعال است. در این بخش باید به‌جای گزینه فوق، گزینهDon’t let me recover deleted messages – once they leave the Deleted folder, don’t give me a link to get them back را فعال کرده و در نهایت با انتخاب گزینه Save تغییرات را ذخیره کنید.

6- از این پس، ایمیل‌هایی که از صندوق پستی شما حذف شود، غیرقابل بازیابی خواهد بود و برای فعال‌سازی مجدد قابلیت بازیابی ایمیل‌ها نیز ‌باید همین مراحل را دنبال کرده و در مرحله 5، گزینه اول را فعال کنید.

حذف بدون بازگشت در هات‌میل گردآوری توسط بخش ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار سایت آکاایران

اخبار اکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات