پاکسازی اطلاعات هماهنگ شده - آکا

در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد پاکسازی اطلاعات هماهنگ شده ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته از سایت ترفند آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید



 

پاکسازی اطلاعات هماهنگ شده
,مرورگر کروم, ترفندهای اینترنتی, ترفندهای گوگل,ترفند نرم افزار

یکی از امکانات بسیار خوبی که گوگل در مرورگر مخصوص خودش، کروم، در اختیار کاربران قرار می‌دهد، قابلیت هماهنگ‌سازی اطلاعات شما در مرورگر کروم مورد استفاده روی دستگاه‌های مختلف از جمله رایانه‌های متعدد است.

به کمک این قابلیت شما می‌توانید برنامه‌ها، سایت‌های مورد علاقه، کلمات عبور، تنظیمات مرورگر و بسیاری از اطلاعات دیگر را در هر رایانه‌ای که مجهز به مرورگر کروم باشد با خود همراه کنید و اطلاعات شخصی خود را در کروم همیشه به همراه داشته باشید. این اطلاعات در حالت معمول رمزنگاری می‌شود و کسی قادر به استفاده از آنها نخواهد بود، اما اگر بخواهید به‌طور کامل اطلاعات ذخیره شده توسط این قابلیت را از سرورهای گوگل حذف کنید، باید مراحل زیر را بدقت انجام دهید:

روش اول:
1ـ برای پاکسازی اطلاعات ذخیره شده در این بخش ‌باید به داشبورد گوگل مراجعه کنید. دسترسی به این بخش از گوگل با مراجعه به لینک زیر امکان‌پذیر است:

https:‌/‌‌/‌www.google.com‌/‌dashboard

2ـ‌ پس از مراجعه به داشبورد ‌باید به بخش Chrome sync بروید و در نهایت با کلیک روی لینک Stop sync and delete data from Google توقف عملیات هماهنگ‌سازی اطلاعات و پاکسازی اطلاعات از روی سرورهای گوگل را آغاز کنید.

روش دوم:
1ـ شما می‌توانید با مراجعه مستقیم به صفحه تنظیمات هماهنگ‌سازی اطلاعات در کروم نیز این قابلیت را غیرفعال کرده و اطلاعات موجود در آن را حذف کنید. دسترسی به این صفحه از لینک زیر امکان‌پذیر است:

https:‌/‌‌/‌www.google.com‌/‌settings‌/‌chrome‌/‌sync

2ـ پس از مراجعه به لینک فوق مشاهده می‌کنید فهرستی از اطلاعات هماهنگ‌سازی شده و تعداد دفعاتی که در مرورگرهای کروم مورد استفاده قرار گرفته است، در اختیار شما قرار می‌گیرد. در این صفحه نیز با کلیک روی گزینه Stop and Clear توقف عملیات هماهنگ‌سازی و پاکسازی اطلاعات ذخیره شده آغاز می‌شود و پس از چند ساعت همه اطلاعات شما از سرورهای گوگل حذف می‌شود.

توجه: برای فعال‌سازی مجدد این قابلیت در مرورگر کروم ‌باید به صفحه تنظیمات مرورگر بروید و پس از ورود به محیط کاربری خود در گوگل به بخش Advanced sync مراجعه کرده و موارد موردنیاز برای هماهنگ‌سازی را انتخاب کنید. در نهایت با تائید انتخاب شما هماهنگ‌سازی دوباره فعال شده و اطلاعات انتخابی شما به فهرست اطلاعات بخش هماهنگ‌سازی در گوگل اضافه می‌شود.

پاکسازی اطلاعات هماهنگ شده گردآوری توسط بخش ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار سایت آکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات