جلوگیری از استفاده از نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل - آکا



جلوگیری از استفاده از نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل
,تبلیغات گوگل, دکمه‌ی 1+, ترفندهای اینترنتی,ترفند نرم افزار

گوگل به تازگی تغییراتی در قوانین استفاده از سرویس‌های خود اعمال کرده است. یکی از این تغییرات این است که اگر شما در مورد محصول یا سرویسی از دکمه‌ی 1+ استفاده کنید، گوگل این حق را دارد که در تبلیغات خود یا توصیه‌ی آن محصول یا سرویس به سایر افراد، از نام و عکس شما به عنوان یکی از استفاده‌کنندگان بهره گیرد. البته گوگل قابلیت غیرفعال کردن این امر را نیز فراهم کرده است که در این ترفند روش انجام آن را برای شما بازگو می‌کنیم.

 

بدین منظور:
ابتدا به لینک زیر بروید:

https://plus.google.com/settings/endorsements

اگر از کاربران سرویس گوگل پلاس نیستید ابتدا از شما خواسته می‌شود تا حساب کاربری خود را ارتقا دهید تا پروفایل شما در این شبکه فعال شود.
اگر هم عضو گوگل پلاس هستید مستقیماً به صفحه‌ی مورد نظر هدایت خواهید شد.
اکنون در پایین صفحه تیک گزینه‌ی Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads را بردارید و بر روی Save کلیک کنید.
با این کار دیگر از مشخصات شما در تبلیغات گوگل استفاده نخواهد شد.

جلوگیری از استفاده از نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل گردآوری توسط بخش ترفند نرم افزار، آموزش نرم افزار، ترفندهای نرم افزار سایت آکاایران

اخبار اکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات