چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟ - آکا

در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟ ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته از سایت ترفند آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید

چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟
,چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟,[categoriy]

آکاایران: چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟

آکاایران: تلگرام، یکی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان پرطرفدار در دنیا است. کاربران ایرانی زیادی هم از این اپلیکیشن پیام‌رسان استفاده می‌کنند، و در کانال‌ها و گروه‌های مختلف زیادی عضو هستند و فعالیت دارند. در این مقاله آموزشی به شما آموزش می‌دهیم که چکونه تلگرام وضعیت آنلاین شما را تنها برای افراد خاصی نمایش دهد. شما می‌توانید تنظیم کنید که تنها افراد خاصی وضعیت آنلاین شما در تلگرام را مشاهده کننند و وضعیت آنلاین شما از سایر کاربران مخفی نگه داشته شود.
در حالت پیش‌فرض تلگرام، تاریخ و زمان آخرین زمانی که آنلاین بودید را نمایش می‌دهد، و وقتی شما آنلاین می‌شوید، واژه آنلاین را به کلیه افراد به عنوان وضعیت تلگرام شما نمایش می‌دهد. تلگرام قابلیتی را در اختیار شما قرار داده است که می‌توانید وضعیت خود را از سایرین مخفی کنید و برای نشان دادن وضعیت شما از عبارات Recently (اخیرا) و یا A long time ago (مدت‌ها پیش) استفاده می‌کند. در حقیقت از این عبارات برای نمایش تقریبی زمان حضور شما در تلگرام استفاده می‌شود. تلگرام قابلیت دیگری را هم در اختیار شما قرار داده است که شما می‌توانید تنظیم کنید که تنها افراد خاصی می‌توانند وضعیت آنلاین شما را ببینند و این وضعیت از دید سایر افراد مخفی نگه داشته می‌شود.
به گزارش آکاایران: برای انجام  این‌کار وارد قسمت تنظیمات Settings تلگرام شوید و سپس وارد Privacy and Security شوید. از قسمت Privacy وارد بخش Last Seen شوید.
در بخش ?Who can see your Last Seen time سه گزینه موجود است:
Every Body : انتخاب این گزینه به این معنا است که همه‌ی افراد می‌توانند وضعیت آنلاین و آخرین حضور شما در تلگرام را ببینند.
My Contacts : انتخاب این گزینه به این معنا است که تنها مخاطبان شما (افرادی که شماره آنها را ذخیره کردید) قادر به دیدن وضعیت آنلاین شما هستند.
Nobody: هیچکس قادر نخواهد بود که وضعیت آنلاین شما را مشاهده کند.
اکنون در قسمت Add exceptions می‌توانید تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید:
گزینه Always Share With، با انتخاب این گزینه تلگرام تحت هر شرایطی وضعیت آنلاین شما را با کلیه افراد این لیست به اشتراک می‌گذارد.
گزینه Never Share With، با انتخاب این گزینه تلگرام تحت هر شرایطی وضعیت آنلاین شما را با کلیه افراد این لیست به اشتراک نمی‌گذارد.
اکنون اگر می‌خواهید وضعیت آنلاین شما تنها برای افراد خاصی نمایش داده شود، باید در بخش  ?Who can see your Last Seen time، گزینه Nobody را اتخاب کنید و سپس لیست افراد مورد نظر خود را در لیست Always Share With وارد کنید.
اگر هم می‌خواهید همه افراد به جز افراد خاصی از وضعیت آنلاین شما باخبر شوند، در بخش اول گزینه Every Body را انتخاب کنید و سپس لیست افراد مورد نظرتان را که نمی‌خواهید از وضعیت تلگرام شما باخبر باشند را در لیست Never Share With وارد کنید

,چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟,[categoriy]


.

منبع :

چگونه در تلگرام تنها افراد خاصی می توانند وضعیت شما را آنلاین مشاهده کنند؟ گردآوری توسط بخش سایر ترفندها سایت آکاایران

اخبار اکاایران

اخرین مطالب آکاایران

تبلیغات