چگونه پست های فیسبوک را پنهان کنیم؟ -آکا

آکاایران: چگونه پست ‌های فیسبوک را برای اشخاص خاصی پنهان کنیم؟

چگونه پست ‌های فیسبوک را برای اشخاص خاصی پنهان کنیم؟

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

آکاایران: چگونه پست های فیسبوک را پنهان کنیم؟


به گزارش آکاایران: پنهان کردن پست های فیسبوک

اختصاصیآکا ایران: 

هم‌ اکنون شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک از بارزترین و پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی موجود به شمار می‌رود که افراد با استفاده از آن با دوستان، خانواده و ... خود ارتباط برقرار می‌کنند. اما آیا تاکنون شده تمایل داشته باشید که شخص یا اشخاصی خاص قادر به مشاهده‌ی پست ارسالی شما در فیسبوک نباشند؟

انجام این کار بسیار ساده است. درواقع شما می‌توانید با مدیریت پست‌های خود، دستورالعملی برای آن‌ها تعیین کنید که برای اشخاص خاصی نمایش داده نشوند و یا برعکس پست شما تنها برای اشخاص خاصی نمایش داده شود. در این مقاله قصد آموزش نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک را داریم. بنابراین با مجله‌یآکا ایران همراه باشید.

 

ابتدا مرورگر خود را باز کنید و پس از ورود به سایت فیسبوک وارد حساب کاربری خود شده و نسبت به ارسال پستی جدید اقدام کنید. در صفحه‌ی بازشده، بر روی گزینه‌ی Friends کلیک کنید و سپس گزینه‌ی More Options را انتخاب نمایید. دقت داشته باشید که ممکن است گزینه‌ی نمایش داده شده‌ی شما در قسمت Friends به‌صورت پیش‌فرض با عنوان Public انتخاب شده باشد. در این شرایط هم گزینه‌ی More Options را انتخاب نمایید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 با انتخاب گزینه‌ی More Options با چند گزینه‌ی بیشتر روبه‌رو خواهید شد. در این قسمت مانند تصویر زیر بخش Custom را انتخاب کنید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 با انتخاب این گزینه، پنجره‌ای جدید با عنوان Custom Privacy پیش روی‌تان قرار می‌گیرد. در بخش فوقانی می‌توانید افراد خاص یا کلی را که قصد اشتراک‌گذاری مطلب با آن‌ها را دارید انتخاب کنید و یا می‌توانید در بخش زیرین که با عنوان Don’t share this with نشان داده شده، اسامی افرادی که تمایل ندارید پست شما را مشاهده کنند، وارد نمایید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 برای این کار کافی است که نام فرد مدنظر را در پنجره‌ی مقابل بخش Don’t share this with تایپ کنید تا آیکون تصویر مربوط به حساب کاربری وی نمایش داده شود. با انتخاب تصویر او، وی پس از انتشار مطلب شما قادر به مشاهده‌ی آن نخواهد بود.

همان‌طور که اشاره داشتیم در بخش فوقانی که با عنوان Share this with نشان داده شده می‌توانید لیست کسانی را وارد کنید که تمایل دارید پست شما را مشاهده کنند. در این به‌طور پیش‌فرض عبارت "Firends" وارد شده است که این عبارت بدین معناست که تمامی دوستانتان قادر به مشاهده‌ی پست شما خواهند بود (مگر اینکه برای افرادی خاص از طریق بخش Don’t share this with مستثنا قائل شوید).

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 بنابراین دو بخش مربوط به مدیریت لیست افرادی که تمایل دارید پست شما را مشاهده کنند و یا مشاهده نکنند را بهینه‌سازی کنید و نهایتا بر روی گزینه‌ی Save Changes کلیک نمایید.

نکته: اگر نام فرد خاصی را در بخش Share this with وارد کنید، به‌طور خودکار پست شما تنها برای وی ارسال می‌شود و سایر افراد قادر به دیدن پست شما نخواهند بود. درواقع بدین‌صورت پستی اختصاصی برای یک فرد یا افرادی خاص ارسال خواهد شد، بنابراین نیازی به وارد کردن لیست تمامی افرادی که نمی‌خواهید پست‌تان را مشاهده کنند در بخش Don’t share this with وجود ندارد.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 اگر نشانه گر موس را بر روی بخش Custom ببرید اطلاعاتی در رابطه با بهینه‌سازی شیوه‌ی نمایش پست‌ شما ارائه خواهد شد. به‌عنوان مثال در تصویر زیر به‌طور مختصر اشاره شده که پست شما برای "دوستانتان، به‌جز Lowell Heddings" نمایش داده می‌شود.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 با کلیک بر روی گزینه‌ی Post مطلب مدنظرتان با توجه تنظیمات انجام شده، ارسال خواهد شد.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 شما همچنین می‌توانید از تنظیمات را برای مابقی پست‌ های‌تان نیز لحاظ کنید. این اقدام در پاره‌ای از موارد می‌تواند به‌واقع کاربردی باشد. به‌عنوان مثال این کار در مواردی که شخصی خاص در لیست دوستانتان قرار دارد، اما شما تمایل ندارید که هیچ‌گاه پست ‌های شما را مشاهده کند و همچنین دوست ندارید که نام او را از لیست دوستانتان حذف کنید، می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

بدین منظور دقیقا مانند تصویر زیر از بخش بالایی و سمت راست صفحه‌ی فیسبوک خود، بر روی آیکون فلش مانند کلیک کنید و سپس از منوی نمایش داده شده گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 اگر در این مرحله پستی را نیمه‌کاره رها کرده باشید، با پیغام زیر مواجه خواهید شد. در این شرایط بر روی گزینه‌ی با عنوان Leave This Page کلیک کنید و دوباره به بخش Settings بروید. نگران نباشید ، پست نیمه‌کاره‌ی شما با برگشتن به صفحه‌ی مربوط به آن دوباره نمایش داده شده و شما قادر به مدیریت آن خواهید بود.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 پس از باز شدن صفحه‌ی مربوط به "تنظیمات" یا "Settings"، از ستون سمت چپ بر روی گزینه‌ی Privacy بروید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 به‌محض انتخاب این گزینه، صفحه‌ی مربوط به تنظیمات Privace نمایش داده خواهد شد. در این صفحه قسمتی با عنوان " Who can see my stuff?" وجود دارد، در مقابل زیرگروه با عنوان " Who can see future posts?" گزینه‌ی Edit را مشاهده خواهید کرد. دقیقا مانند تصویر زیر بر روی این گزینه کلیک کنید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 با انتخاب گزینه‌ی Edit صفحه‌ی پیش روی‌تان گسترش پیدا می‌کند. مشاهده می‌کنید که محیطی مشابه با تنظیمات ابتدایی که به آن‌ها اشاره داشیم، نمایش داده می‌شود. فرآیند توضیح داده شده در ابتدای مقاله را بار دیگر تکرار کنید. با انجام این اقدامات این بار تنظیمات شما برای همیشه و برای تمامی پست‌ های آینده‌ی شما لحاظ خواهد شد. بنابراین بر روی گزینه‌ی Custom کلیک کنید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 مجددا نام افراد مدنظرتان را وارد کرده و گزینه‌ی Save Changes را انتخاب کنید.

نکته: اغلب افراد تنها تمایل دارند که از نمایش پست ‌هایشان برای شخص خاصی جلوگیری به عمل آورند. بدین منظور تنها کافی است که نام وی را در کادر مقابل بخش "Don’t share this with" وارد کرده و گزینه‌ی Save Changes را انتخاب کنید.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

 با بازگشت به صفحه‌ی "Privacy Settings and Tools" پیغامی مانند تصویر زیر نمایش داده خواهد شد که شما را از وضعیت تعیین شده برای انتشار پست‌هایتان آگاه کرده و خاطرنشان می‌کند که این تنظیمات برای تمامی پست ‌های بخش "ارسال پست جدید" نیز لحاظ خواهد شد.

,پنهان کردن پست های فیسبوک,نحوه پنهان کردن پست های فیسبوک,ترفند فیسبوک,[categoriy]

پنهان کردن پست های فیسبوک

منبع :

گردآوری توسط بخش سایر ترفندها سایت آکاایران

اخبار اکاایران

تبلیغات